Sea & Sea de beste kwaliteit uit Japan!

Sea & Sea is het Japanse merk voor onderwaterfotografie producten van hoge kwaliteit. Het assortiment omvat hoofdzakelijk onderwaterflitsers, waterdichte behuizingen voor de betere spiegelreflex en systeem camera’s en een uitgebreid hoeveelheid bijbehorende accessoires. De verfijnde Japanse kwaliteit en afwerking kenmerken de Sea & Sea producten.

Sea & Sea laat niets aan het toeval over en bezuinigd niet op materiaal. Er wordt alleen gewerkt met de beste grondstoffen en productiesystemen om een lange gebruiksduur te kunnen garanderen. Alle Sea & Sea producten zijn ontwikkeld en vervaardigd uit het oogpunt van de gebruiker. Ze zijn eenvoudig in gebruik en handzaam in ontwerp. Elk Sea & Sea artikel is een uniek product op zichzelf, om uiteindelijk de onderwaterfotograaf het beste te kunnen laten halen uit de onderwateropnamen. Als je eenmaal met Sea & Sea begint, wil je nooit meer wat anders!

Op deze website staat alles over Sea & Sea; De producten, het laatste nieuws, onze ambassadeurs, downloads, contactgegevens en heel veel informatie over uiteenlopende onderwerpen.

Sea & Sea is al vele jaren toon aangevend in de wereld van de onderwaterfotografie. De hoogstaande Japanse kwaliteit garandeert voor vele jaren optimaal gebruik van elk Sea & Sea product.

Sea & Sea Universal Dome Port 210 Anti Reflex

Sea & Sea Universal Dome Port 210 Anti Reflex

NIEUWS Sea & Sea Universal Dome Port 210 Anti Reflex SEA & SEA heeft een revolutionaire nieuwe "Universal Dome Port 210AR" ontwikkeld. De Dome Port is gemaakt van een nieuw materiaal genaamd PLANEXT®. En wordt geproduceerd door een uiterst nauwkeurige...

Lees meer
YS-01 Solis flitser

YS-01 Solis flitser

NIEUW! De YS-01 Solis flitser. Lees hier alle informatie over de nieuwe YS-01 Solis en kom te weten waarom dit de beste keuze voor jou is.

Lees meer

ONDERWATERBehuizingen

 

Sea & Sea onderwaterbehuizingen worden voor 100% ontworpen en gefabriceerd in Japan. Door dat de kwaliteit hoog is en daarmee uiterst betrouwbaar, kan je tijdens je duiken en je vakanties het maximale halen uit je onderwateropnamen. Er wordt geen enkel risico genomen met de kostbare camera in de behuizing.

Op een uitzondering na zijn alle onderwaterbehuizingen van Sea & Sea gemaakt van de hoogste kwaliteit geanodiseerd aluminium welke meervoudig gecoat is tegen corrosie en verwering. Daardoor ben je zeker van een duurzame en degelijke onderwaterbehuizing. De bedieningen op de onderwaterbehuizing zijn van de meest verfijnde materialen in uiterste precisie geïnstalleerd. Elke bedieningsknop van je camera die nut heeft onderwater kan je gebruiken. vaak op gelijke wijze zoals je de camera zou gebruiken zonder onderwaterbehuizing. Of anders via een intuïtieve overbrenging.

Alle SLR en systeem onderwatercamerabehuizingen zijn standaard uitgevoerd met een flitser doorvoering voor een elektronische verbinding tussen de externe flitser en de camera. De meeste onderwaterbehuizingen zijn intussen standaard voorzien van een lekkage verklikker. Optioneel kan worden gekozen voor een vacuüm systeem op de behuizing om vooraf en tijdens de duikt de onderwaterbehuizing te controleren op mogelijke lekkages.

Sea & Sea maakt selectief onderwaterbehuizingen voor de betere spiegelreflex en systeem camera’s. Voor elk van deze onderwaterbehuizing is er een ruime keuze uit optionele poorten en zoom gears voor verschillende vaak gebruikte lenzen. Op de site is een uitgebreid overzicht te vinden van de beschikbare opties.

Als Sea & Sea Europe helpen we graag met het maken van de juiste keuze en het selecteren van de bijbehorende opties. Mocht er behoefte zijn aan ondersteuning in de keuze, neem dan gerust contact met ons op.

Kijk in het product overzicht voor de beschikbare behuizingen voor Canon, Nikon, Olympus en Sony camera’s.

Product overzicht

ONDERWATERBehuizingen

Voor een compleet overzicht van de beschikbare Sea & Sea behuizingen van Canon, Nikon, Olympus en Sony.

Onderwater Flitser

Sea & Sea biedt de beste kwaliteit flitsers. Er zijn verschillende modellen. Selecteer hier voor een overzicht van de beschikbare flitsers.

Compact camera's

De nieuwe DX-6G compact camera met behuizing is ook als set leverbaar met een externe flitser. Klik verder om meer te lezen over deze camera.

POorten

Macroporten, groothoek en fish eye porten en poorten voor zoom lenzen.

ACCESSOIRES VOOR ONDERWATERBEHUIZINGEN

Armen, grondplaten, view finders, lek detectie en meer accessoires voor Sea & Sea behuizingen.

ACCESSOIRES VOOR ONDERWATER FLITSERS

Diffusors, kabels, covers en meer accessoires voor de flitsers.

(ACCESSOIRES) LENZEN EN TOEBEHOREN

Lenzen, lenshouders en toebehoren voor lenzen.

Arm systemen

Grondplaten, armen, klemmen en meer benodigdheden om je flitser op je behuizing te plaatsen.

ACCESSOIRES OVERIGE

Accessoires die nodig zijn voor verschillende Sea & Sea producten als bijvoorbeeld siliconenvet, vocht absorptie, gear sets, O-ring sets en O-ring removers.

TROTSE SEA & Sea AMBASSADEURS

Maak kennis met Sea & Sea gebruikers in hart en nieren. En zie de resultaten die ze met behulp van hun Sea & Sea flitsers en of behuizingen hebben gemaakt.

Contact

Sea & Sea Europe
Nijverheidstraat 6G-Rood
3144 CL Maassluis
Nederland
Tel.: +31 (0)10 25 404 55

Sea & Sea

Sea & Sea Europe is de exclusieve importeur van Sea & Sea artikelen voor meerdere landen in Europa. Waaronder: Nederland, Duitsland, België, Luxemburg, Zwitserland, Oostenrijk en Polen.

nl_NLDutch