Ambassadeur – Els van Borre

Els Van Den Borre

De onderwaterfotografe met waarschijnlijk het grootste geduld. Grand Prize winnares en genomineerde bij National Geographic.

Pas op 22 jarige leeftijd kreeg Els voor het eerst plezier om in het te water gaan. Maar tijdens de daaropvolgende zomervakanties was er van duiken, en zelfs van zwemmen in open water zonder reddingsvest totaal geen sprake.

In November 2004, konden ze Els eindelijk overtuigen om een introductieduik te maken in open zee. En ja hoor, de stap was gezet.

Inmiddels is onderwaterfotografie voor Els een echte passie geworden. Wanneer ze een doel voor ogen heeft speelt ze één van haar grootste troeven, haar geduld volledig uit. Els kan dan ook gemakkelijk tot 100 minuten, of meer, spenderen aan dat ene diertje dat ze op de foto wil.

De afgelopen jaren behaalde Els schitterende resultaten niet alleen op Belgisch maar ook op internationaal niveau, met oa. Overwinningen in Frankrijk, Zwitserland en de Verenigde Staten.
Haar grootste bekroning tot dusver kreeg ze in september 2013 met haar foto ‘mondje vol’. Deze foto werd niet alleen de Grand Prize winnaar tijdens de Scuba Diving Magazine fotowedstrijd maar werd daarbij ook nog genomineerd in de Benelux fotowedstrijd van National Geographic.

Veel van haar onderwaterfoto’s zijn ondertussen gepubliceerd in diverse magazines. Verder kan je tal van haar award winnende foto’s vinden op reclame folders en zijn ze te bezichtigen op het World Wide Web of internet.

In haar onderwaterbeelden probeert zij de puurheid van het onderwaterleven vast te leggen op de foto. Totaal niet bewerkte opnames krijgen haar voorkeur. En liefst en vooral de allerkleinste diertjes van onze oceanen.

Volgens Els, opnieuw een bekroning van haar werk om deel te mogen uitmaken van het Sea&Sea team.

 

 

Contact

Sea & Sea Europe
Nijverheidstraat 6G-Rood
3144 CL Maassluis
Nederland
Tel.: +31 (0)10 25 404 55

Sea & Sea

Sea & Sea Europe is de exclusieve importeur van Sea & Sea artikelen voor meerdere landen in Europa. Waaronder: Nederland, Duitsland, België, Luxemburg, Zwitserland, Oostenrijk en Polen.