Ambassadeur – Gunter Daniel

Gunter Daniel

Gunter Daniel is onderwater foto instructeur Level 3 in samenwerking met ‘Deutscher Sporttaucher e. V’. Zijn taken in de VDST omvatten reguliere artikelen in het sportmagazine Sporttaucher plaatsen; Hij wijdt zich ook aan het maken van lesmateriaal voor onderwater foto-training.
In het begin van de jaren negentig begon Gunter zijn carrière als een onderwater-fotograaf met een echte klassieker, de Motormarine II van Sea & Sea. Vanwege de absolute betrouwbaarheid werkt hij tien jaar lang en meer dan honderden duiken opnieuw en opnieuw met zijn Canon EOS 450D in de behuizing RDX-450D en twee amfibische flitsapparaten YS-110 α van Sea & Sea. Een combinatie die wordt gekenmerkt door hoge uitvoerbaarheid en robuustheid.

De portfolio bevat beelden uit verschillende publicaties, waarin alle combinaties van originele lenzen en de beschikbare poorten voor de RDX-serie worden getoond:

1. Portrait
2. Boekpublicaties
3. van sportduikers mei 2015; Verslag Zuid-Duits kampioenschap FS / ST (WW-Zoom 10-22 mm met optische domepoort door zee en zee)
4. Officiële foto Persbericht Fish of the Year 2016 (WW-lens 20 mm met optische dome-poort door Sea & Sea)
5. van onderwaterfotografie, level 1 cursusboek, gepubliceerd door VDST in 2018 (kitzoom 18-55 mm met Sea & Sea RDX standaardpoort)
6. van Divemaster april 2017; Rapport Grevelingermeer (Macro 60 mm met RDX Standard Port by Sea & Sea)
7. van onderwaterfotografie, cameratechnologie – keuze van het onderwerp – praktische tips, gepubliceerd in 2016 door Delius Klasing (Macro 100 mm plus Achromat met Compact Macro Port 111 van Sea & Sea)

 

Contact

Sea & Sea Europe
Nijverheidstraat 6G-Rood
3144 CL Maassluis
Nederland
Tel.: +31 (0)10 25 404 55

Sea & Sea

Sea & Sea Europe is de exclusieve importeur van Sea & Sea artikelen voor meerdere landen in Europa. Waaronder: Nederland, Duitsland, België, Luxemburg, Zwitserland, Oostenrijk en Polen.