Ambassadeur – Rob Aarsen

Rob Aarsen

Rob Aarsen is in 1982 begonnen met duiken. Fotograferen doet hij sinds 1991, toen nog analoog. Rob ziet zich als een allround onderwaterfotograaf met een lichte voorkeur voor landschappen en groothoek met model. Naast een baan als communicatieadviseur is Rob hoofdredacteur van Onderwatersport Magazine, het blad van de Nederlandse Onderwatersport Bond. Daarvoor doet hij veel reportagewerk. Als er dan nog tijd overblijft, fotografeert hij voor de lesboeken van de NOB. Met modelfotografie in het zwembad is Rob sinds vorig jaar een nieuwe richting ingeslagen. Niks op land komt in de buurt van het licht, de kleuren, vormen en texturen die je onder water tegenkomt, vindt hij. De onderwaterwereld, of het nu een duiktank is of de open zee, is een oneindige bron van inspiratie en mogelijkheden.

 

Rob fotografeert met een Nikon D810 in een Nauticam huis. Als sinds de beginjaren zijn de flitsers van Sea&Sea. Eerst een YS-350 en een YS-90 Duo (gaan nog steeds mee), daarna twee YS-D1’s en nu twee YS-D3 ‘Lightning’ flitsers met snoots en dome diffusers. Rob vindt de flitsers krachtig, compact, met een korte recycletijd en zeer betrouwbaar. In al die jaren en tienduizenden foto’s heeft Rob nooit een shot gemist omdat de flitsers niet afgingen.  

 

www.in2thedeep.com 

Facebook: rob.aarsen

Instagram: robaarsen

 

Contact

Sea & Sea Europe
Nijverheidstraat 6G-Rood
3144 CL Maassluis
Nederland
Tel.: +31 (0)10 25 404 55

Sea & Sea

Sea & Sea Europe is de exclusieve importeur van Sea & Sea artikelen voor meerdere landen in Europa. Waaronder: Nederland, Duitsland, België, Luxemburg, Zwitserland, Oostenrijk en Polen.