Contact

Sea & Sea Europe

Uit passie en liefde voor de duiksport en onderwaterfotografie heeft eigenaar Harro Cats in 2012 de mogelijkheid gekregen om de import en distributie voor Sea & Sea onderwaterfotografie in de Benelux landen te mogen verzorgen. Nadat hij eerst als sportduiker en medewerker in een duiksportwinkel in 1991 voor het eerst kennis heeft gemaakt met de onderwaterfotografie, is hij in de periode van 1993 tot 2003 overgestapt als onderwaterfotografie verkoopspecialist van Sea & Sea bij de toenmalige importeur. Tussen 2003 en 2012 heeft Harro Cats een eigen fotovak winkel gehad met een specialisatie in onderwaterfotografie. In die periode is ook uitgekeken naar mogelijkheden voor expansie, die zicht uiteindelijk in 2012 hebben voorgedaan. Op dat moment is Sea & Sea Benelux BV officieel van start gegaan. In 2018 deed zich de gelegenheid voor om ook de Duitstalige landen als  Zwitserland, Oostenrijk en Duitsland te voorzien Sea & Sea producten als importeur. Even kort daarna is Polen toegevoegd aan de regio. Tot 2019 is dit gedaan onder de bedrijfsnaam Sea & Sea Benelux BV. Toen eind 2019 bekend werd dat er nog meer landen, zoals Frankrijk, Griekenland, Hongarije en Tsjechië, uit Europa bediend zouden gaan worden, is de handelsnaam veranderd in Sea & Sea Europe.  Ondertussen is Sea & Sea Europe actief als Master distributeur is half Europa.

Bij Sea & Sea Europe is meer dan 25 jaar kennis en ervaring van de onderwater fotografie, retail en distributie in huis. We zijn er van overtuigd dat we de klant altijd op gepaste wijze te kunnen adviseren en helpen en staan dan ook graag voor iedereen klaar.  

Het kantoor van Sea & Sea Europe is gevestigd in Nederland te Maassluis, in de buurt van Rotterdam. Vanaf deze locatie wordt de distributie, de service, reparatie en onderhoud verzorgd. Het streven is om altijd direct uit voorraad te kunnen leveren. Daarnaast staat service en aftersales hoog in het vaandel. Zoals gebruikelijk is voor praktisch alles wat in Japan gemaakt wordt, is Kwaliteit is het kernwoord bij de producten en zo ook voor Sea & Sea.

 

Sea & Sea Benelux BV
Nijverheidstraat 6G – rood
3144CL Maassluis
Nederland
BTW nummer: NL851755021B01
KVK nummer: 55535054
WEEE nummer: DE88766564

Tel.: (+31)(0)10 25 404 55
e-mail: info @ seaandsea .eu   (dit mailadres zonder spaties in uw mail programma invoeren)

Bereikbaar op:
Maandag t/m Vrijdag van 9:00 – 17:30

 

 Instagram                         Facebook
Instagram_QR_Code_sea_and_sea                       Facebook_QR_Code_sea_and_sea

Contact

Sea & Sea Europe
Nijverheidstraat 6G-Rood
3144 CL Maassluis
Nederland
Tel.: +31 (0)10 25 404 55

Sea & Sea

Sea & Sea Europe is de exclusieve importeur van Sea & Sea artikelen voor meerdere landen in Europa. Waaronder: Nederland, Duitsland, België, Luxemburg, Zwitserland, Oostenrijk en Polen.

nl_NLDutch